زعفرون 20

آشپزی:مرغ شکم پر با زعفران

 

مواد لازم :

یک عدد مرغ درسته ترجیحا کوچک

نمک نصف پیمانه برای رو و زیر مرغ درقابلمه

کاغذآلومینیومی

مواد لازم داخل شکم مرغ :

دوقاشق غذاخوری گردو

دوقاشق غذاخوری گشنیز خردشده

رب_انار 3  قاشق غذاخوری

زعفران

آب لیموترش

ادویه:نمک،فلفل،آویشن

پیازداغ دوقاشق غذاخوری

میتوانید گوجه درسته وفلفل دلمه ای هم بگذارید

مواد لازم برای طعم دارکردن مرغ :

آب لیموترش

زعفران

ادویه(نمک وفلفل وآویشن)

رب انار

دستور تهیه :

مواد داخل شکم مرغ رامخلوط کنید. روی مرغ را با آب لیمو و زعفران و ادویه طعم دارکنید و بگذارید یک ساعت بمونه تا مزه داربشه.

سپس مواد داخلی مرغ را داخل شکمش ریخته وشکمش رادوخته وپاهایش راببندید.

سپس مرغ را داخل فویل بپیچید و درون قابلمه نصف پیمانه نمک بریزید ومرغ را گذاشته و روی فویل نمک بریزید وروی قابلمه دم کنی بگذارید.

قابلمه دراین حالت مثل فر عمل میکنه.

مرغ را به مدت دوساعت روی گاز باشعله متوسط قرارداده ودرآخر درش بیاورید ودرماهی تابه سرخش کنید. البته یک طرف مرغ که پایین هست کامل سرخ میشه.

فوق العاده خوشمزه و لذیذ میشه حتی بهتر از مرغی که توی فرمیذارید. حتما امتحانش کنید

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن