زعفرون 20

درجه بندی زعفران ایرانی:

 

 

  1. زعفران سرگل(کوتاه): فقط کلاله ها جدا می شوند
  2. رشته ای:قسمتی از خامه نیز به کلاله ها متصل است.
  3. رشته ای بریده:کلاله ها متصل به خامه ها است.
  4. پوشالی(بلند):کلاله ها متصل به خامه ها است.
  5. پودر: زعفران به صورت پودر است.
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن