زعفرون 20

شرایط حفظ و نگهداری زعفران:

 

دما:

دمای مطلوب برای انتقال زعفران،بین 5 تا 25 درجه سانتیگراد است.مکان حمل زعفران باید خشک و خنک باشد. علاوه بر این،در یک محموله زعفران لایه های بالایی که در مجاورت هوای ازاد قرار دارند،باید در برابر تغییرات دما محافظت شوند.دماهای بالای 25 درجه سانتیگراد باعث از دست رفتن روغن های موجود در زعفران می شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن