زعفرون 20

محل احداث کارگاه بسته بندی زعفران:

 

کارگاه بهتر است در محلی احداث شود که از مراکز الوده کننده مثل دامداری ها،مرغ داری ها،محل تجمع زباله و به طور کلی تولید کننده دود،گرد و غبار،بو های زننده و مواد رادیواکتیو دور باشد.

کف سالنها باید از موادی ساخته شود که دارای شرایط زیر باشند:

  • غیرقابل نفوذ باشد
  • قابل شستشو باشد
  • لغزنده نباشد
  • عاری از برجستگی و فرورفتگی و شیار و ترک باشد
  • کف قسمت های مختلف ساختمان باید مجهز به فاضلاب و دارای شیب مناسب به طرف ان باشد
  • ممقاوم به مواد ضدعفونی کننده باشد

دیوارهای سالن باید دارای ویژگی های زیر باشد:

  • آب در انها نفوذ نکند
  • قابل شستشو باشد
  • پوشش دیوارها باید صاف،بدون ترک خوردگی،شکاف و درز باشد
  • رنگی روشن باید داشته باشد
  • اجزای به کار رفته در دیوار باید غیرسمی باشد
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن