زعفرون 20

میزان محصول زعفران در واحد سطح:

 

بازذهی محصول در واحد سطح به عوامل متعددی از جمله شرایط اقلیمی برای رشد،حاصل خیزی زمین،مرغوبیت پیاز،مراقبت و نگهداری،ابیاری،وجین،کود و دفع افات دارد که چنانچه کلیه نکات و موارد به نحو احسن رعایت گردد،از هر هکتار بین 20 تا 25 کیلوگرم زعفران حاصل می شود.

راجب تعداد گلهای هر هکتار و میزان خالص زعفران گلها،نظرات مختلفی ابراز گردیده مثل:از 75 هزار گل زعفران،میتوان یک کیلوگرم زعفران خشک به دست اورد،یا مثلا،در هر هکتار میانگین محصول گل،550 کیلوگرم است که از هر 100 کیلوگل،8.1 کیلوگرم زعفران به دست می اید که ان را خشک کرده و از هر 100 کیلوگرم مقدار 1.35 کیلوگرم زعفران خشک حاصل می شود.توجه کنید که تولید زعفران به طور متوسط در هر هکتار حدود 10 کیلوگرم است. از یک کیلو گل حداقل سه مثقال زعفران به دست می اید.

گرچه زعفران یک زراعت دائمی است ولی بیشترین تولید از سال سوم شروع و تا سال هفتم کشت به دست می اید.میانگین تولید سالیانه یک زراعتکار پیشرفته در هر 100 مترمربع،10 کیلوگرم و در هر هکتار 1000 کیلوگرم گل می باشد که تولید ناخالص ان نیز حدود 15 کیلوگرم می شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن